• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. november 2007 - Skoda

Tour de Skoda

Skoda forlænger partnerskabet med Tour de France

Et firehjulet køretøj i de tohjuledes domæne. Et firehjulet køretøj i de tohjuledes domæne.

Skoda
Skoda Auto har netop underskrevet en fireårig forlængelse med ASO, som er selskabet bag Tour de France. Skoda er dermed fortsat at finde blandt de helt store Tour de France sponsorer i perioden 2008 til og med 2011.

Aftalen med ASO gælder også en række af forårets klassikere som Paris – Roubaix – måske bedre kendt som "en forårsdag i helvede".

Forlængelsen af det store sponsorat samt Skodas hovedsponsorat af verdensmesterskaberne i ishockey skal ses som et led i bestræbelser på at forøge mærkets kendskab og synlighed samt at eksponere bilerne Fabia, Roomster, Octavia og Superb ved sportsevents med stor offentlig bevågenhed.

Cykling er en sportsgren med stor folkelig appeal på alle niveauer og en fritidsaktivitet, der udøves af millioner verden over.

Skoda i Danmark har siden 2004 været lokal sponsor for Bjarne Riis' Team CSC, der i øjeblikket rangerer som verdens bedste professionelle cykelhold, og som blev samlet vinder af Pro turen i indeværende sæson.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.