• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. november 2007 - Honda

Honda-robot i Europa

ASIMO hjælper i jagten på intelligensteknologierne

Hondas robot hjælper i jagten på intelligensteknologi. Hondas robot hjælper i jagten på intelligensteknologi.

Honda
Honda Research Institute Europe (HRI-EU) og det nyetablerede Institute for Cognition and Robotics (CoR-Lab) ved det tyske Bielefeld-universitet har indgået en banebrydende aftale. Som en del af samarbejdet har Honda leveret to af selskabets ASIMO-robotter til CoR-Lab.

Robotterne er udstyret med software til "whole body movement", som er udviklet af HRI-EU.

Det tværfaglige samarbejde, som omfatter naturvidenskab, tekniske videnskaber og samfundsvidenskab, skal øge kendskabet til, hvordan hjernen virker, dens bagvedliggende arkitektur og mekanismer med henblik på at udvikle intelligente systemer med tilsvarende færdigheder. Honda bidrager desuden med support til CoR-Labs videreuddannelse af op til 15 PhD-studerende og unge videnskabsmænd i fælles forskningsprojekter.

Det er første gang, at et europæisk universitet får adgang til ASIMO som en forskningsplatform. Bielefeld University er et af Europas førende inden for kognition og robotintelligens.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.