• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. oktober 2007 - FDM

FDM: Pas på hinanden

Ny kampagne skal vise vejen til en bedre trafikkultur

FDM kommer med råd til en bedre trafikkultur. FDM kommer med råd til en bedre trafikkultur.

FDM
Når trafikken er tæt, kan det være fristende at give gas, frem for at lade andre biler få plads i køen. Men køreturen bliver mere behagelig, når der er overskud til at give plads og passe på hinanden. En ny kampagne og et nyt site fra FDM sætter fokus trafikkulturen og kommer med råd til, hvordan man udviser hensyn i trafikken.   

"De fleste bilister ved godt, at selvfølgelig skal man ikke bruge hornet unødigt, hidse sig op, eller bare forsøge at presse sig foran de andre biler. Men i en stresset hverdag kan man glemme det. Kampagnen skal ved hjælp af humor sætte fokus på, hvordan man kan skabe en god trafikkultur, og minde om at en god trafikkultur starten med en selv", siger Thomas Møller Thomsen, administrerende direktør i FDM

På gotrafikkultur.dk er der samlet gode råd og forslag til, hvad man selv kan gøre for at bidrage til en god trafikkultur. Det handler fx om at genopfriske regler for sammenfletning eller kørsel i en rundkørsel, men også om at udvise hensyn til miljøet og højne bilens sikkerhedsniveau.

"En god trafikkultur er mere end et vink til nabobilen. Det handler også om at køre i en sikker bil, udvise hensyn til miljøet og huske, hvilke regler der gælder, når man kører på vejene", siger Thomas Møller Thomsen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.