• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. oktober 2007 - Cadillac

Ny Cadillac CTS

Cadillac CTS med påfaldende design indtager Europa inden jul

Den nye Cadillac CTS vil kunne fås i god tid inden julegaveindkøbene. Den nye Cadillac CTS vil kunne fås i god tid inden julegaveindkøbene.

Cadillac
Den nye Cadillac CTS luksussedan kunne ses i Cadillac-showrooms over hele Europa fra december 2007.

Direct-injection technology applikationen på 3.6 l VVT motoren bidrager til opnåelse af 15 % mere motorkraft, yderligere 8 % flere omdrejninger og 3 % forbedring af brændstofforbruget. Desuden reducerer direct-injection applikationen CO2-udslippet ved koldstart med 25 %. En ny og avanceret direct-injected turbo-diesel motor vil også snart være på markedet i Europa.

Ophænget, bremser og styresystemet har undergået omfattende ændringer for at øge vejgreb, præstationer og de dynamiske køreegenskaber. Ophænget foran er udstyret med en ny tower-to-tower afstiver, som tilføjer bilen øget stivhed og forbedrer styreegenskaberne. Denne innovation, overført fra den højt ydende CTS-V model, er monteret på alle nye CTS modeller.

Standardophænget er tunet til optimal komfort og håndteringsegenskaber. Dette er monteret i alle 2.8 l versionerne og 3.6 l AWD. Ophænget på den 3.6 liters baghjulstrukne version er mere kraftfuld tunet og har automatisk niveauindstilling af bagvognen.

Den nye CTS er mere atletisk i formen, som reflekterer en kombination af luksus og sport. Den har en mere dynamisk og næsten coupeagtig profi. Det dobbelte soltag er lånt fra Cadillacs crossover og giver både passagerer på for- og bagsæde frit udsyn til himlen.

Interiøret i CTS repræsenterer et andet og helt nyt designtema for Cadillac. F.eks. er øverste instrumentpanel og dørbeklædningen håndskåret, syet og monteret af eksperter.

Udover de håndværksmæssige detaljer byder CTS på avancerede informationssystemer som bl.a. Bose 5.1 surroundsound, en 8” pop-up VGA navigation screen og en USB og iPod/flashdrive-port.

CTS model 2008 er designet til at forbedre Cadillacs ry ved at give føreren og passagererne mere sikkerhed i luksusbilerne. Af detaljer kan nævnes fodgængerbeskyttelsessystem, segment-first dual-depth airbags foran, sædemonteret sideairbags på fører- og passagersæde, tagmonteret sidegardin airbags og et system til visning af dæktryk. 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.