• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. januar 2001 - Opel

Omega 3,2 V6 på vej

Opels topmodel får ny V6-motor med 218 heste

Opel nye topmodel slår automatisk klimaanlægget over på recirkulation, hvis der er lugt af benzin eller diesel i luften. Gad vide om det også virker mod Opel nye topmodel slår automatisk klimaanlægget over på recirkulation, hvis der er lugt af benzin eller diesel i luften. Gad vide om det også virker mod "landlig" lugt om sommeren.

Nu kommer Opel Omega med en ny 3,2-liter V6 ECOTEC-motor på 218 hk med automatgear som standard.

Omegas nye topmodel har en tophastighed på 240 km/t og accelererer 0-100 km/t på kun 9,0 sekund. Udstyret med Opels TC Plus antispindkontrol som standard vil den baghjulstrukne 3,2 V6 være ude hos forhandlerne i februar.

Prisen for den store Opel begynder ved 532.000.

Udelukker automatisk dårlig lugt
Passagererne i alle varianter af Omega kan nyde godt af et intelligent elektronisk kontrolsystem til klimaanlægget. Det indeholder separat kontrol for føreren og forsædepassageren foruden en dobbeltzone solsensor.

Desuden slår klimaanlægget automatisk over på recirkulation, hvis en anden sensor mærker benzin- eller diesellugt i den omgivende luft. Et pollenfilter holder lugte og svævende partikler nede på et minimum.

Baghjulstrækkerens store reserver af aktiv sikkerhed suppleres med passivt sikkerhedsudstyr, der omfatter to front- og sideairbags samt aktive nakkestøtter på forsæderne. I Wagon er de to ryglæn låst sammen i oprejst stilling, hvilket giver endnu større beskyttelse mod indtrængende genstande i tilfælde af frontal kollision.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.