• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. september 2007 - Volvo

Volvo ReCharge Concept

C30 med 100 km på batteri og Flexifuel som backup

Den spiser godt med strøm - til gengæld sparer den atmosfæren for en del CO2. Den spiser godt med strøm - til gengæld sparer den atmosfæren for en del CO2.

Volvo
Volvo ReCharge Concept har netop har debut i en specielt udviklet Volvo C30 på Biludstillingen i Frankfurt. Der er tale om en elektrisk hybridbil med elektriske hjulmotorer og batterier, som kan genoplades i en almindelig stikkontakt.

Da motoren kan genoplades, kan bilen køre omkring 100 kilometer på batteriet alene, inden bilens firecylindrede Flexifuel motor er nødvendig for at drive bilen og oplade batteriet.

"Der er brug for et vist antal elektriske køretøjer, hvis vi skal klare fremtidens krav til CO2-udledninger. Eftersom Volvo ReCharge Concept kombinerer fremragende batteri-rækkevidde med en back-up forbrændingsmotor, er det et særdeles interessant koncept," siger Magnus Jonsson, direktør i Volvo Cars' udviklingsafdeling.

ReCharge konceptet er udviklet i Volvo Monitoring and Concept Center (VMCC), som er Volvo Car Corporations tænketank i Camarillo, Californien.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.