• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. januar 2001 - Volkswagen

Danmarks varevogn nr. 1

Volkswagen Transporter solgt i næsten 3.000 eksemplarer

Den nuværende model er fjerde generation Transporter, og som sine forgængere indtager den en fremtrædende plads på markedet både i Danmark og resten af Europa. Den nuværende model er fjerde generation Transporter, og som sine forgængere indtager den en fremtrædende plads på markedet både i Danmark og resten af Europa.

De danske Volkswagen-forhandlere leverede i 2000 næsten 3.000 nye VW Transporter til deres kunder, hvilket var nok til at gøre Transporter til årets mest solgte varevogn i Danmark. Dermed fortsætter den succes, som blev grundlagt for mere end 50 år siden med introduktionen af den første generation Transporter fra Volkswagen.

Det gode resultat i Danmark i 2000 skyldes en lang række forskellige faktorer: Dels er en Transporter kendetegnet ved traditionelle Volkswagen-dyder som moderne teknik, høj kvalitet, komfort og sikkerhed, og dels er modelprogrammet usædvanlig bredt og opbygnings-/indretningsmulighederne så store, at en Transporter kan skræddersys fuldstændigt efter de behov, kunden måtte have.

Markedets bredeste motorprogram
Volkswagen Transporter har forhjulstræk, frontliggende motor og uafhængige hjulophæng både for og bag, hvilket er med til at give bilen sikre og forudsigelige køreegenskaber både med og uden læs.

Motorprogrammet er markedets bredeste og tæller bl.a. de avancerede fem-cylindrede TDI-motorer med direkte indsprøjtning. Volkswagen indførte allerede den moderne dieselteknik tilbage i 1996, og kunderne lærte hurtigt at sætte pris på den fremragende trækkraft og det lave brændstofforbrug.

En anden fordel ved Transporter med TDI-motor, som i dag udgør størstedelen af salget, er meget lave serviceomkostninger på grund af lange intervaller mellem olieskift og serviceeftersyn. Alle VW Transporter uanset motortype er i øvrigt dækket af en mobilitetsservice, som automatisk forlænges, hver gang bilen får udført de foreskrevne serviceeftersyn på et autoriseret Volkswagen-værksted.

Modelprogram uden grænser
VW Transporter findes i så mange forskellige udgaver, at det ikke er en overdrivelse at sige, at der er en Transporter til ethvert formål. En Transporter kassevogn fås eksempelvis med kort eller lang akselafstand, med almindeligt eller forhøjet tag, med eller uden sideruder i varerummet og som mandskabsvogn med plads til et helt sjak håndværkere.

Derudover fås Transporter som ladvogn med flere forskellige ladtyper og som chassis som basis for en lang række specialopbygninger. Volkswagen er desuden leveringsdygtig i en lang række personvognsudgaver som f.eks. VW Caravelle og California. Disse biler anvendes typisk som bus, taxi, handikap-bus eller autocamper. Nævnes skal også muligheden for at vælge et stort udvalg af ekstraudstyr, som er med til at gøre opholdet i kabinen endnu mere behageligt.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.