• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. juli 2007 - FDM

Glæde over ny bro

FDM: Femern-bro forbedrer infrastrukturen betydeligt

FDM glædes over den nye bro, der sammen med Øresundsbron binder Danmark endnu bedre sammen med resten af Europa. FDM glædes over den nye bro, der sammen med Øresundsbron binder Danmark endnu bedre sammen med resten af Europa.

FDM
Beslutningen om at etablere en bro mellem Danmark og Tyskland mødes med tilfredshed hos de danske bilisters organisation, FDM.

Efter mange års debat er planerne om en Femern-bro nu en realitet. Den nye bro mellem Danmark og Tyskland vil få stor betydning for hele infrastrukturen, vurderer FDM. Den vil nemlig gøre det endnu lettere at komme til og fra Tyskland. Dermed vil Danmark blive bundet tættere sammen med resten af Europas vejnet.

"Femern-broen vil helt klart være med til at forbedre den samlede infrastruktur i Europa. Det vil gøre transittrafikken nemmere og vil også være til fordel for de danske bilister, der enten skal på ferie eller forretningsrejse i Europa", siger FDMs adm. direktør Thomas Møller Thomsen.

Da Femern-broen vil blive finansieret via bropenge, frygter FDM ikke, at broen vil gå ud over andre satsninger på de danske veje. 
"Vi synes, at det er fornuftigt, at dem, der bruger broen, også er dem, som betaler til den. Det betyder, at etableringen af Femern-broen ikke sker på bekostning af andre infrastrukturinvesteringer", siger Thomas Møller Thomsen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.