• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. juni 2007 - Skoda

Tour de Skoda

Skoda støtter op om Team CSC i årets Tour de France

Lugten af doping får ikke Skoda til at forlade bageriet. Skoda vil støtte kampen for en ren cykelsport indefra. Lugten af doping får ikke Skoda til at forlade bageriet. Skoda vil støtte kampen for en ren cykelsport indefra.

Skoda
Skoda i Danmark støtter op om det professionelle cykelhold Team CSC, der er et af favoritholdene til at vinde holdkonkurrencen i årets Tour de France, og som har flere ryttere, der vil kunne levere toppræstationer.

"Set i lyset af den seneste tids begivenheder er det vigtigt for os, så kort før Touren starter, at få sendt et signal om, at vi fortsat er at regne blandt de store sponsorer af Team CSC," udtaler direktøren for Skoda i Danmark Ulrik Schönemann.

"Hos Skoda snyder vi ikke, og alle kunder behandles lige godt. Den filosofi skal også kunne aflæses i vores sponsorater. Som sponsor har man brug for, at holdet vinder, og præcis det presser sportsudøvere generelt til at anvende præstationsfremmende midler, som f.eks. doping. Men Skoda støtter op om kamp på lige vilkår, og derfor ser vi også med glæde på de effektive tiltag, der udføres af Team CSC og Anti Doping Danmark for at gøre cykelsport til en ren sport."

Skodas sponsorat af Team CSC skal ses som en naturlig forlængelse af Skoda-fabrikkernes hovedsponsorat af Tour de France, og mærkets generelle fokus på professionel cykelsport. 

Skoda-fabrikkerne startede med at producere cykler for over 110 år siden på fabrikken i Mlada Boleslav i Tjekkiet. 

Skoda er i dag et betydende bilmærke i Europa og var i 2006 det 7. største bilmærke i Danmark. Skoda markedsfører modellerne Fabia, Roomster, Octavia og Superb.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.