• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. maj 2007 - Seat

Seat og Shakira

Shakira og SEAT fans sikrer colombianske børn nye skoler

Seat har slået sig sammen med skønne Shakira for at hjælpe børn i Colombia til en bedre tilværelse. Seat har slået sig sammen med skønne Shakira for at hjælpe børn i Colombia til en bedre tilværelse.

Seat
Den hoftevridende colombianske sangstjerne Shakira har bilproducenten SEAT som hovedsponsor på "Oral Fixation" koncertturneen. Siden starten af koncertrækken har mere end 89.000 personer deltaget i "Catch the Fever" kampagnen på SEAT hjemmesider og dermed ydet et kontant bidrag til Shakiras arbejde for børn i Colombia.

Shakira grundlagde "Fundación Pies Descalzos" (De bare fødders fond) i Colombia i 2001. Fondens vigtigste opgave er at give børnene i Colombia nye muligheder i livet. Fonden stammer fra Barranquilla, som er Shakiras hjemby på Colombias caribiske kyst, men har nu også bredt sig til andre områder i landet. Målet med fonden er at forbedre uddannelsen, ernæringen og selve livet for de tusindvis af børn, som lever under farefulde vilkår i Colombia.

5 skoler til 3.170 børn, indtil nu!

Siden 2003 har Shakiras fond bygget 5 skoler. Den første blev indviet i Quibdó på Colombias Stillehavs- kyst og blev i 2004 efterfulgt af 2 andre i Shakiras hjemby, Barranquilla. Det følgende år blev to andre skoler i udkanten af Bogotá åbnet. Disse 5 skoler tilbyder uddannelse og muligheder for 3.170 børn.

Ny skole for 2.000 børn er en drøm for Shakira
Til næste år er der planlagt endnu en ny skole i Barranquilla, med bibliotek og laboratorier og plads til mere end 2.000 børn. Pengene, som SEAT har indsamlet via mere end 89.000 SMS donationer gennem "Catch the Fever" kampagnen, vil blive brugt til at bygge denne nye skole.

SMS-kampagnen slutter, men online donations-mulighederne fortsætter.

SEATs kampagne for at indsamle penge til Fundación Pies Descalzod havde to tilgangsvinkler. Den første var muligheden for at alle kunne donere et beløb (10 kr. i Danmark) ved at sende en SMS til et specielt nummer. Denne mulighed blev kommunikeret ved alle de 28 koncerter, som Shakira gav i Europa.

Den anden mulighed er via www.catch-the-fever.com, hvor man kan donere penge via kreditkort. Denne mulighed vil eksistere indtil slutningen af 2007.

Baggrund
SEAT arbejder tæt sammen med Shakiras "Pies Descalzos Foundation" og støtter kunstnerens engagement i hendes velgørenhed for de børn som er tvangsanbragte og uden rettigheder på grund af konflikter i Colombia.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.