• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. april 2007 - Chevrolet

Chevys små drømme

Tre bud på fremtidens minibil fra Chevrolet

Tre bud på fremtidens minibiler fra Chevrolet. Tre bud på fremtidens minibiler fra Chevrolet.

Chevrolet
"Størrelse er ikke alt!" – med denne overskrift præsenterer Chevrolet tre gode bud på fremtidensminibil på New York Motorshow.

Om amerikanerne køber det budskab er endnu uvist, men at Chevrolet mener det, er der ingen tvivl om. Alle tre konceptbiler er designet i GM's designstudie i Incheon i Sydkorea, som er et af GM's i alt 11 designstudier i verden. Og lige netop dette sted er man specielt gode til design af mindre biler, hvilket de har bevist flere gange senest med den nuværende Matiz.

De tre biler er meget forskellige og har hver sit udtryk og historie at fortælle - også når det gælder forslag til brug af motor:

Chevrolet Beat er et eksempel på en rap mini. Det er en forhjulstrukket, 3-dørshatch-back-model, som er udstyret med en 1,2 liters benzin motor med turbo samt automatgear.

Chevrolet Groove er retro-inspireret med forholdsvis store,lidt firkantede skærme  og en næsten lodret forrude. Den ser megetlængere ud, end den egentlig er på grund af den store kølerog lange kabine. Den er forhjulstrukket og betjent af en lille, men effektiv 1,0 liters dieselmotor.

Chevrolet Trax er en mellemting mellem en bybil og en SUV. Den er udstyret med et firehjulstræk system og ligner vel mest en SUV – på trods af dens størrelse. Ikke mindst på grund af den store kofanger foran med kængurugitter samt reservehjuletsplacering bagpå og den markante tagbagagebærer. Trax har en 1,0 liters benzinmotor.

De tre konceptbiler forventes at få europæisk premiere på dette års Frankfurt Motor Show i september.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.