• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. marts 2007 - Audi

Audi går i barndom

Audi støtter Børnenes Trafikklub med race_kollekton

Audi kunne overrække 50.000 kr. til Børnenes Trafikklub. Audi kunne overrække 50.000 kr. til Børnenes Trafikklub.

Audi
I forbindelse med Le Mans 2006 udarbejdede Audi en Race kollektion. Kollektionen bestod blandt andet af et armbånd, som de mange danskere, som hvert år besøger Le Mans, havde mulighed for at købe. For hvert solgt armbånd donerede Audi 10 kr. til Børnenes Trafikklub.

Dorthe Rasmussen fra Audi udtaler, "Vi synes, at netop Børnenes Trafikklub var et spændende projekt, som vi gerne ville støtte. Vi kunne se, at der var et godt link mellem Audi og Børnenes Trafikklub. Ved at støtte netop Børnenes Trafikklub, giver vi børnene en chance for en bedre og mere tryg start i trafikken. Det var fantastisk at se, hvor stor opbakning der var fra de mange danskere til at støtte Børnenes Trafikklub. Det blev til 2.500 solgte armbånd, og det er mere, end vi havde håbet på".

Med 2.500 solgte armbånd blev det til 25.000 kr. til Børnenes Trafikklub. Men da Audi ønsker endnu mere fokus på trafiksikkerhed for børnene, besluttede man at fordoble dette beløb. Så det var en glad vicedirektør fra Børnenes Trafikklub, som modtog en check på kr. 50.000. Michael Vendelbo udtaler, "Vi er virkelig glade for at modtage denne check fra Audi. Vi er i gang med at færdiggøre udviklingsarbejdet af klubben og disse penge vil gå til at udviklingen af de sidste pakker, som skal henvende sig til børn over 6 år. Trafikklubben er en nonprofit enhed inden for Rådet for Færdselssikkerhed, og medlemmerne betaler for materialerne. Så det at modtage donationer udefra gør, at vi sikrer en løbende udvikling af Børnenes Trafikklub".

Børnenes Trafikklub er for børn mellem 3 og 6½ år. Formålet er at give børnene en tryg start i trafikken, så de udvikler sig til sikre og ansvarsbevidste trafikanter. Alle børn i Danmark får automatisk tilbud om at blive medlem ca. 3 måneder før deres 3 års fødselsdag.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.