• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. marts 2007 - Skoda

Endnu en pris til Roomster

Auto-Bilds læsere kårer Roomster til årets bil

Thomas Hjortshøj fra Auto-Bild, Skoda-fabrikkernes bestyrelsesformand Detlev Wittig og Skodas danske direktør Ulrik Schönemann under overrækkelsen på Skodas stand på biludstillingen i Geneve. Thomas Hjortshøj fra Auto-Bild, Skoda-fabrikkernes bestyrelsesformand Detlev Wittig og Skodas danske direktør Ulrik Schönemann under overrækkelsen på Skodas stand på biludstillingen i Geneve.

Skoda
Et af de største og mest betydningsfulde bilblade i Europa Auto-Bild har gennemført en afstemning om årets bil blandt bladets læsere i de lande, hvor det udgives. I Danmark valgte læserne Škoda Roomster til årets bil 2007.

På den internationale biludstilling i Geneve, fik Škodas danske direktør, Ulrik Schönemann, overrakt prisen, i form af et flere kilo tungt 1-tal i guld, som symbol på førstepladsen.

Den nye frække MPV fra Škoda blev valgt, fordi Roomster giver meget bil for pengene. Masser af udstyr, den store rummelighed og køreegenskaberne helt i top var ikke til at komme uden om.

"Prisen er i virkeligheden den bedste pris af alle, fordi det er læserne og dermed kunderne, der har valgt bilen som årets bil 2007," siger en stolt direktør for Škoda i Danmark.

Ud over Roomster markedsfører Škoda minibilen Fabia og mellemklassebilen Octavia samt den nye Superb. Škoda var i 2006 Danmarks 7. største bilmærke.

Škodas Roomster, har fået mange priser for sit innovative og funktionelle design, kombineret med dynamiske køreegenskaber og højeste sikkerhed i form af 5 Euro NCAP-stjerner. Škoda Roomster har vundet titlen som årets bil i en række lande, og var ganske tæt på at løbe med Škodas tredie årets bil-pris i Danmark 2007.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.