• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. marts 2007 - Ssangyong

Ssangyong Brandt-design

Den kendte danske designer Margit Brandt i nyt samarbejde

Rexton II er designet af en italiener. Ssangyongs nye merchandise er til gengæld Danish Design hele vejen igennem. Rexton II er designet af en italiener. Ssangyongs nye merchandise er til gengæld Danish Design hele vejen igennem.

Ssangyong
At gå lidt ved siden af mængden har Margit Brandt aldrig været bange for. Tværtimod har det vel næsten altid været et vartegn for hende. Det er nok en af de væsentligste grunde til etablering af samarbejdet med bilimportøren af Ssangyong i Danmark.

Samarbejdet er etableret i forbindelse med lanceringen af Rexton II, som er en SUV, der kombinerer tysk kvalitet og italiensk design. Den er bygget på Mercede-Benz teknologi, og Giugiaro Giorgetto fra det kendte Italdesign står bag designet.

Margit Brandt har brugt disse modsætninger som inspiration til sin kreation af to trenchcoats. "Vi er ikke et stort, veletableret og kendt bilmærke - endnu. Derfor benytter vi ofte lidt anderledes veje, når vi skal fortælle om vores produkter. Vi har valgt at samarbejde med Margit, fordi vi grundlæggende kan lide hendes meget enkle designstil. Hun er en stor personlighed, som altid har haft vovemod til at bryde med konventioner. Og det er dét, der forener os", udtaler administrerende direktør for Ssangyong Danmark A/S, Kenneth Hansen.

De to trenchcoats kan bestilles og købes direkte på Ssangyong.dk. Det er dog ikke første gang Ssangyong indgår samarbejde med en anerkendt dansk tøjdesigner.

Sidste år lancerede de i samarbejde med Camilla Stærk et aftensæt til henholdsvis herrer og damer. Og hvad fremtiden bringer på denne front er endnu ikke sikkert, men Ssangyong importøren har intentioner om at fortsætte stilen med at bruge nye og anderledes veje til deres budskaber.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.