• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. januar 2001 - Suzuki

Suzukis nytårsshow

Premiere på den nye benzinøkonomiske Swift

Suzuki holder nytårsshow den 13. og 14. januar, hvor man kan kigge nærmere på såvel Baleno, Wagon R, Alto samt en ny udgave af Swift, som nu kører endnu længere på en literen. Suzuki holder nytårsshow den 13. og 14. januar, hvor man kan kigge nærmere på såvel Baleno, Wagon R, Alto samt en ny udgave af Swift, som nu kører endnu længere på en literen.

Den 13. og 14. januar holder Suzuki nytårsshow, hvor de lover besparelser på både de dyre dråber, samt mulighed for at gøre en god handel.

Suzuki Swift kommer nemlig i en ny revideret udgave, som nu kører endnu længere på literen. Og det er ikke helt uden betydning for økonomien, når man tænker på efterårets benzinpriser på helt op til 9 kroner per. liter.
Suzuki Swift 1,0 kan i den nye udgave køre hele 18,9 km/l ved blandet kørsel ifølge EU-normen, mens Swift 1,3 har fået en ny 16-ventilet motor, som både byder på flere hestekræfter og en endnu bedre økonomi: Op til 17,9 km/l i gennemsnit, og det er selvom motoren yder hele 85 HK.

På udstyrssiden er Swift i de 3-dørs udgaver blevet opgraderet med blandt andet sportssæder på de forreste pladser, men trods forbedringerne er priserne alligevel uændrede. Swift 1,0 GLS 3-dørs koster fra kr. 109.994, mens Swift 1,0 GLX med 5 døre koster kr. 114.990 og Swift 1,3 16V GLS 3-dørs koster kr. 121.990.

Udover de nye udgaver af Swift er der også mulighed for at gøre en god handel på Suzuki Baleno, som lige nu tilbydes i et meget begrænset antal til attraktive priser. For eksempel kan en Suzuki Baleno Stationcar med 1,3 liters motor erhverves for mindre end 150.000 kroner - også selvom den er udstyret med såvel ABS som airbags, el-ruder, centrallås og el-spejle. I sammenligning med andre stationcars i samme klasse kan man nemt spare 40 - 50.000 kroner.

Der vil også være mulighed for at kigge nærmere på de øvrige modeller i Suzukis program. For eksempel Suzuki Alto, som med en pris på kun kr. 89.993, er Danmarks billigste bil med 3 års garanti. Eller den charmerende Suzuki Wagon R til kr. 129.994, som med sin kombination af gode pladsforhold, fleksibel indretning og lave pris er blevet en af de mest solgte biler i Danmark.
Suzukis nytårsshow byder også lidt til ganen samt en champagnegave til de hurtigste.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.