• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. februar 2007 - Seat

Superår for SEAT

SEAT solgte 62 pct. flere biler i 2006 end i 2005

SEAT
Der er rigeligt at fejre hos den danske importør af SEAT. Bilmærket er i forrygende fremgang i Danmark med 62 pct. flere indregistreringer i 2006 end i 2005. Helt præcis 5.669 sæt nummerplader fandt vej til en SEAT i løbet af året.

SEAT blev godt hjulpet på vej, da de danske motorjournalister kårede SEAT Leon som Året bil i Danmark 2006. En kåring kunderne cementerede ved at købe 2.200 nye SEAT på hvide plader. Og på gule plader er succesen endnu større.

Det kommer vist ikke bag på nogen, at SEAT Altea har været en kæmpe sællert på gule plader – især til private. De stærke FR-modeller i SEAT Altea med henholdsvis 170 og 200 hk er især populære.

SEAT Altea er faktisk så attraktiv, at den blev den bedst sælgende gulpladebil til private i 2006. Resultatet får ikke SEAT til at hvile på laurbærrene – indtil videre er der i år sendt to ny modeller på gaden: SEAT Leon Cupra med 240 hk turbomotor og SEAT Altea XL, der er en Altea forlænget med 18,7 cm, så der er masser af plads – også til en ny salgsrekord i 2007.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.