• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. februar 2007 - Volvo

Volvo fortsætter V70

54 års erfaring bag Volvos seneste store stationcar

Den nye Volvo V70 får premiere på den internationale biludstilling i Geneve i begyndelsen af marts. Den nye Volvo V70 får premiere på den internationale biludstilling i Geneve i begyndelsen af marts.

Volvo
Med 54 års erfaring og forædling i bagagen er Volvo Cars stadig verdens førende, når det gælder store, luksuriøse stationcars. Og snart kommer den nye Volvo V70 på markedet med en innovativ kombination af luksus og alsidighed.

"Vi har været specialister i denne klasse, siden vi gik ind i den tilbage i 1950'erne. Og vores konkurrenter kan trygt regne med, at vi også i fremtiden vil bevare vores førerposition. I den nye V70 vil også bagsædepassagerer og bagage rejse på første klasse," siger direktør og koncernchef for Volvo Cars, Fredrik Arp.

"Holdningen til stationscars har ændret sig markant gennem de senere år. Med større fokus på design og komfort er den nye V70 både luksuriøs og praktisk - ikke kun for familier med børn, men for alle aktive mennesker, der stiller store krav til deres bil," forklarer han.

Ved at anvende en helt ny struktur har Volvos designere og ingeniører opnået en række fordele:

- For første gang nogensinde ligger der en sekscylindret motor under hjelmen på en Volvo V70, der fremover får et bredere motorprogram end nogensinde. Fra to sekscylindrede (den nye 285 hk T6 og 3,2 liter motoren, som yder 238 hk) til brændstoføkonomiske dieselmotorer og en bioetanol FlexiFuel.

- Komforten på forsædet er væsentligt forbedret med nyudviklede sæder og ergonomisk designede instrumenter. Det inkluderer naturligvis også den elegante, super-smalle midterkonsol og et lydanlæg i verdensklasse.

- Pladsen på bagsædet er større end i den nuværende V70. Familier med små børn kan nu også vælge en verdensnyhed: dobbelte integrerede barnesæder, som kan indstilles i to højder. Airbaggardinerne er forlænget med 60 mm, og i kombination med de nye børnesæder og karrosseriets forstærkede sidestruktur giver det børnene en meget effektiv beskyttelse ved en sidekollision.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.