• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. februar 2007 - Ssangyong

Actyon: En ny type bil

SsangYong introducerer nu Actyon som en SUV coupe

SsangYong introducerer nu Actyon som er en slags SUV coupe. SsangYong introducerer nu Actyon som er en slags SUV coupe.

SsangYong
SsangYong Actyon er en nydesignet sports-coupe med SUV egenskaber, der giver et udtryk af rå elegance uden at gå på kompromis med det sportslige. Indvendigt er der fokus på det enkle klassiske design.

Hele instrumenteringen er holdt i sorte farver - fremhævet udvalgte steder med krom. Dette kombineret med et højt udstyrsniveau, så som ESP, aircondition, sædevarme, radio/CD, 16" aluminiumsfælge, el-betjening af sidespejle og sideruder giver kunderne mulighed for at få sportslig luksus pakket ind på en ny måde.

Actyon kommer med en 2.0 liter common rail dieselmotor med 141 hk og et moment på 310 nm ved blot 1.800 omdrejninger. Samme motor som kendes fra SsangYong Kyron. Momentet bevares også her helt op til 2.700 omdrejninger for at sikre maksimal trækkraft. At der så samtidig kan sættes 2.100 kg på krogen, gør også Actyon anvendelig, når de lidt tungere opgaver skal udføres. Faktisk er det den højeste trækkraft blandt de mindre SUV biler, der tilbydes lige nu.

Actyon leveres med såvel tohjulstræk som firehjulstræk og i to forskellige udstyrsniveauer ¿ freedom og spirit. Priserne starter ved kr. 179.995 ekskl. moms (kr. 35.239) for en VAN. Skal der bruges firehjulstræk starter priserne ved kr. 191.995 ekskl. moms (kr. 37.421) for en VAN.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.