• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. februar 2007 - Mitsubishi

Ny Mitsubishi Pajero

Pajero kommer i en ny og forbedret udgave

Pajero kommer i en ny og forbedret udgave. Pajero kommer i en ny og forbedret udgave.

Mitsubishi
Syvende sejr i træk er det blevet til sejr for Mitsubishi i Dakar rallyet, der lige er afsluttet. Pajero danner basis for disse sejre med sine erfaringer gennem de 25 år, den har været en del af Mitsubishis modelprogram. Og til marts vil den kunne købes i endnu en ny og forbedret udgave.

Kun ca. 20-25 % er bibeholdt fra den eksisterende Pajero, så der er rent faktisk tale om en næsten ny bil. Men med en gennemsnitlig loyalitetsgrad på næsten 70% har ingen ønsket at revolutionere denne populære model. Designmæssigt er linierne trukket skarpt op og resultatet er klassisk uden for mange "krumspring". Indvendigt er der lagt vægt på mere personlig luksus med et højt udstyrsniveau som standard.

På motorsiden kommer der en opdateret version af den 3.2 liters store fire-cylindrede common rail dieselmotor, der yder hele 170 hk.

Den nye 5-dørs udgave, som forventes at blive volumenmodellen, vil være kr. 10.000 billigere eks. moms end den nuværende udgave - nemlig kr. 299.995 eks. moms (kr. 60.798) for 5- dørs udgaven som VAN og kr. 279.995 eks. moms (kr. 53.639) for 3-dørs udgaven ligeledes som VAN. Skal der være sæder bagi er priserne henholdsvis kr. 784.995 og kr. 754.995.

Pajero kommer i en udstyrsvariant, som kaldes Intense+. Denne indeholder bl.a. et Rockford Acoustic Design musikanlæg med 12 højttalere og 6 stk. CD-changer (kun som 5-dørs), lædersæder med el-justerbart førersæde, automatisk klimaanlæg, 18" aluminiumsfælge og Xenon forlygter. Sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at Pajero stadig må trække 3,3 tons på krogen (5-dørs udgaven).

Den nye Pajero vil som standard være udstyret med 6 airbags samt ESP og antispind. Herudover ydes 12 års garanti mod rustgennemtæring samt 3 års garanti uden kilometerbegrænsning.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.