• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. januar 2001 - Mazda

Nytårstaffel hos Mazda

Forhandlerne lover gode tilbud, snacks og champagne

Mazda hilser år 2001 velkommen med Nytårstaffel i weekenden den 13.-14. januar, hvor forhandlerne byder på snacks og champagne. Mazda hilser år 2001 velkommen med Nytårstaffel i weekenden den 13.-14. januar, hvor forhandlerne byder på snacks og champagne.

Landets Mazda-forhandlere inviterer til Nytårstaffel i weekenden den 13.-14. januar.
Her vil der være mulighed for, at hele familien kan både se og prøvekøre hele Mazdas modelprogram. For eksempel den hurtige specialversion af Mazda 323 F med 1.8 16V 114 HK motor og SLX udstyr eller multibilen Mazda Premacy. Mazda 626 står også klar i seneste aftapning med flere heste, mere udstyr og et fornyet design ude og inde.

Værkstedet er også i nytårshumør med tilbud på besparelser op til 40% på de mest almindelige reservedele og udstyrsbutikken lover også, at de vil være et besøg værd.

Alt dette bliver fejret med snack og champagne. Og i lighed med tidligere år får alle taffelgæsterne en lille champagnegave med hjem.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.