• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. januar 2007 - Volkswagen

Ny Touran på vej

Danmarkspremiere på fornyet Volkswagen Touran

Danmarkspremiere på fornyet Volkswagen Touran. Danmarkspremiere på fornyet Volkswagen Touran.

VW
Den populære Volkswagen Touran, der igennem flere år har været en af landets mest solgte MPV'ere, har nu premiere i en fornyet version, med nyt design, forbedret udstyr, smart teknologi og endnu en højtydende TSI-motor.

Den fornyede Touran er let genkendelig med sin kromindfattede kølergrill, forlygterne i den velkendte Eos stil, samt de nydesignede stødfanger og baglygter. Interiøret kendetegnes af det nye 3-eget rat og lækre indtræk, samt en lang række detaljer, som runder fornyelsen af. Udover et forbedret ESP-system, der er en gevinst for den aktive sikkerhed, vil den nye Touran blive den første Volkswagen model, der kan fås med det automatiske "Park Assist" parkeringssystem.

Den rummelige MPV vil nu kunne fås med endnu flere muskler, når den fremover kan leveres med den 170 hk stærke TSI Twincharger benzinmotor, eller med den lige så stærke TDI-motor, der leverer et drejningsmoment på hele 350 Nm.

De nye kraftige TDI- og TSI motorer er et glimrende eksempel på at kræfter, plads og god brændstoføkonomi sagtens lader sig kombinere.

Den 170 hk stærke Touran TDI, der rummer op til 7 personer eller 1.989 liter bagage, opnår således en tophastighed på 214 km/t og et gennemsnitligt brændstofforbrug på 14,4 km/l.

I toppen af benzinmotorprogrammet leverer den kraftigste TSI Twincharger motor (med kompressor og turbolader) en effekt på 170 hk og et drejningsmoment på 240 Nm over et bredt omdrejningsområde mellem 1.500 - 4.750 omdr. pr. minut. Den kraftfulde TSI-motor giver den faceliftede Touran en tophastighed på 212 km/t og et gennemsnitligt benzinforbrug på knapt 13 km/l. Touran med 170 hk TSI motor leveres i udstyrsversionen "Highline", inklusive DSG gear.

Den fornyede Touran kan allerede ses, prøves og købes hos Volkswagen forhandlere over hele landet til priser fra knapt 315.000 kroner.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.