• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. januar 2007 - Volkswagen

Ny stil Polo

Volkswagen satser på Polo med stil: Polo Style

Volkswagen satser på Polo med stil: Polo Style. Volkswagen satser på Polo med stil: Polo Style.

Volkswagen
I disse dage løfter alle landets Volkswagen forhandlere sløret for den nye Polo Style. Til trods for sit kompakte ydre er Polo Style pakket med køreglæde, stil og funktionelt udstyr, der både virker og behager, uden umiddelbart at stille alle kvaliteterne til skue.

Alle Polo Style versioner leveres som standard med fem døre, og fås i fire motorvarianter. En lille 1,4 liter benzin med 80 hk, en sporty 1,6 liter benzin med 105 hk og to momentstærke dieselmotorer med 80 eller 101 hestekræfter.

Udstyrsmodellen er født med fabriksmonteret fartpilot, der sikrer en afslappet og komfortabel kørsel, samt et længde- og højdeindstilleligt rat, der giver en optimal siddestilling, uanset statur.

Polo Style er født med det halvautomatiske Climatic aircondition og læderpynt. Standardudstyret har en samlet værdi af mere end 60.000 kr.

Den stylede Polo er udstyret med 15" tommer stålfælge og 195/55 R15 lavprofildæk, velproportionerede ABS-bremser og hydrauliske bremseassistent, der sammen med ESP-systemet gør ethvert sving og enhver nedbremsning til en sikker køreoplevelse, uanset om kong vinter skulle finde på at strø om sig med sne- og isglatte unoder.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.