• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. december 2006 - Chevrolet

Captiva på guldplader

Chevrolets SUV Captiva kommer nu som VAN

Chevrolets SUV Captiva kommer nu som VAN. Chevrolets SUV Captiva kommer nu som VAN.

Chevrolet
Nu er alle varianter af den nye Chevrolet Captiva tilgængelig for kunderne efter introduktionen i september måned. Sidste skud på stammen er Captiva ombygget som VAN.

Captiva er Chevrolets første dieseldrevne SUV (Sports Utility Vehicle). Den er rummelig (længde/bredde/højde: 4,639/1,849/1,726mm), men der er ikke gået på kompromis med det sporty design. Udover VAN udgaven fås den også med fem- eller syv sæder.

Captiva er målrettet det europæiske marked og tilbydes med en helt ny 2 liters common rail diesel motor med 150 hk samt to benzin motorer. En 2,4 liters, 4 cylindret motor med 136 hk samt en 3,2 liters V6 med 230 hk. Herudover bliver Captiva den første i Chevrolets modelprogram, der tilbydes med ESP. Priserne starter ved kr. 189.995 ekskl. moms for en VAN. Og de starter ved kr. 399.995 for personbilsudgaven.

Den nye diesel motor er udviklet i samarbejde med GM Powertrain og VM Motori.
Denne er den første af en række nye dieselmotorer, der senere vil blive tilbudt i andre af Chevrolets modeller i Denmark.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.