• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. december 2006 - Volvo

XC60 Concept

Et første kig på fremtidens designsprog - og den næste XC

Et første kig på fremtidens designsprog - og på den næste Volvo XC. Et første kig på fremtidens designsprog - og på den næste Volvo XC.

Volvo
XC60 Concept er i høj grad en bil rettet mod fremtiden. Ikke alene giver den omverdenen en ide om, hvordan den næste XC model fra Volvo Cars kommer til at se ud. Den er også fyldt med designnyheder og præsenterer adskillige designdetaljer, som vi vil se mere til i fremtidige Volvo'er.

Volvo Cars designdirektør Steve Mattin og hans team har designet XC60 Concept med et klart defineret mål for øje. "I de seneste år har vi med held lagt vægt på en skandinavisk stil, hvor prestigen bygger på tidløs, funktionel elegance. Nu løfter vi vores design dna til et nyt niveau ved helt bogstaveligt at pumpe vores bilers visuelle volumen op," siger Steve Mattin.

Han tilføjer: "Med mere udtryksfulde og emotionelle former vil den virke som en magnet på beskuerens øjne. Hvis man siger, at man i dag kan genkende en Volvo på halvtreds meters afstand, vil jeg gerne opnå, at man i fremtiden nemt vil kunne genkende den fra den dobbelte afstand."

Ud fra et designmæssigt synspunkt er XC60 Concept en modig og emotionel nyskabelse. Dens iøjnefaldende 'Tin Bronze' farve understreger det allerbedste fra to dynamiske biltyper.

"Nederst løfter umiskendelige og kraftige XC muskler bilen og giver den en funktionel udstråling med stor frihøjde og store hjul. Over hoftelinien leder de markante linier tankerne hen mod den sportslige profil af en elegant og sexet coupe," mener Steve Mattin

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.