• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. december 2006 - Volvo

Forsmag på fremtiden

En velkørende og karismatisk Volvo crossover

XC60 Concept - en velkørende og karismatisk Volvo crossover. XC60 Concept - en velkørende og karismatisk Volvo crossover.

Volvo
Med en fornem kombination af XC'ens umiskendelige, muskuløse alsidighed og coupeens sportslige udstråling bliver Volvo XC60 midtpunktet på Detroit Motor Show i begyndelsen af januar 2007.

"Man kan næsten sige, at denne bil kan blive C30 ejerens næste bil. På samme tid sportslig, spændende og ikke mindre velkørende. Konceptbilen er en god indikation på, hvordan den 'rigtige' XC60 kommer til at se ud," siger Fredrik Arp, direktør og koncernchef for Volvo Cars.

Det forventes, at den nye Volvo XC60 vil være fremme hos Volvo-forhandlerne i begyndelsen af 2009. Konceptbilen viser, at Volvo Cars XC60 projektet er klar til at udfordre konkurrenterne i det segment, der for øjeblikket er det hurtigst voksende i bilverdenen ¿ klassen for små luksus SUV'er.

I dag findes der kun en håndfuld modeller i denne klasse, men inden for de næste få år vil køberne få mindst 10 biler af denne type at vælge imellem.

Mellem 2007 og 2009 forventes klassens salgstal at stige med 75 procent til 443.000 biler.

"Der er et stort potentiale her, og konceptbilen viser, at vi både kan og tør være endnu mere sportslige og dynamiske og samtidig bevare vores solide førerposition på sikkerhedsområdet. Den teknologiske løsning, der skal hindre kollisioner ved lav hastighed, repræsenterer her et vigtigt gennembrud på sikkerhedsområdet. Vi kalder systemet for City Safety," forklarer Fredrik Arp.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.