• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. december 2006 - Opel

Vandt Vectra

125 testkørere skaffede 4.928 prøvekørsler på en måned

125 testkørere klarede at skaffe 4.928 prøvekørsler på en måned. 125 testkørere klarede at skaffe 4.928 prøvekørsler på en måned.

Opel
Thomas Vesth fra Odense var en af 125 personer, som deltog i et Opel program, hvor deltagerne skulle få så mange bilister som muligt til at prøvekøre nogle af Opels modeller. Med chance for at vinde en bil. Han er i dag ejer af en Opel Vectra 1,8 Wagon - i det han stod for 368 testkørsler og fem bilsalg, derfulgte.

10.591 søgte tilbage i foråret om at agere ambassadører for Opel - og for derved at få chancen for at score højst og opnå bilgevinsten.

125 blev udvalgt som Opel Selected Drivers - OSD. Og det gav totalt 4.928 testkørsler igennem en måned. Ambassadørerne har løbende indrapporteret alle deres udlån.

Programmet har navnet Opel Selected Driver, og formålet var - ligesom sidste år - at få så mange som muligt til at sætte sig bag rattet i en Opel model, så de direkte oplever den kvalitet og køreglæde, der er indbygget i bilerne.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.