• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. november 2006 - FDM

Drive-in syn

FDM syner bilen på højst 30 min. uden tidsbestilling

FDM syner bilen på højst 30 min. uden tidsbestilling. FDM syner bilen på højst 30 min. uden tidsbestilling.

FDM
Det er ikke længere nødvendigt at bestille tid, hvis man vil have synet bilen på et af FDMs testcentre. En forsøgsordning med drive-in syn har vist sig så positiv, at den nu bliver permanent på alle FDMs testcentre.

"For et år siden satte vi et pilotprojekt i gang i Sønderborg, Vejle og Fredericia, som gjorde det muligt blot at køre forbi et af de tre synssteder uden en forudgående aftale. Det har vist sig, at være en succes, og det er baggrunden for at udvide ordningen til at gælde alle vores 25 synssteder," siger Henning Pedersen, divisionschef for FDM test og bilsyn.

Drive-in løsningen gælder kun syn og omsyn, mens der fortsat skal bestilles tid til en FDM-test af bilen.

"Drive-in syn er blevet en succes, fordi det gør det mere fleksibelt at få synet bilen. Der er mange, der hellere vil køre forbi, når de har et hul i kalenderen i stedet for at lægge sig fast på en bestemt tid," siger Henning Pedersen.

Det er muligt at få synet bilen uden tid mandag-fredag 9.00-15.00. Det tager under en halv time at få synet bilen. Skulle der være lidt ventetid, når man ankommer, er det muligt at nyde en kop kaffe og læse det seneste nummer af Motor. Det koster 400 kr. at få synet bilen, hvis man ikke er medlem af FDM.

NOTE PR 5. NOVEMBER 2008:
ORDNINGEN GÆLDER IKKE MERE, OPLYSER FDM

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.