• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. november 2006 - Range Rover

Tradition for luksus

Range Rover: Verdens mest komplette luksus 4x4

Range Rover: Verdens mest komplette luksus 4x4. Range Rover: Verdens mest komplette luksus 4x4.

Range Rover
Den originale Range Rover var verdens første luksus 4x4 og blev lanceret i 1970. I årenes løb er der kommet tre nye versioner - den seneste i 2002. Siden lanceringen af den nyeste version har salget af Range Rover sat rekord.

Opgraderingerne af 2007-modellen kommer oven på mange store forbedringer i 2006-modelåret, da to nye benzinmodeller blev introduceret. Begge har bedre ydelser og benzinøkonomi end den ene V8 motor, som de afløste. Motoren i topmodellen har en 4,2 liters V8 motor med 400 hestekræfter.

Den anden V8 motor har normal brændstofindsprøjtning. Den er på 4,4 liter og har 306 hestekræfter.

De to Jaguar benzin motorer er specielt udviklet til Land Rover med henblik på mere drejningsmoment ved lave omdrejninger. Under kørsel i barsk terræn kan motorerne operere ved mere ekstreme hældninger, og de har ekstra beskyttelse mod støv og klipper. De er også mere vandtætte, så de kan leve op til Land Rovers krav om at kunne køre i mere end en halv meter vand.

"Meget brede køreegenskaber er et adelsmærke for Range Rover. De giver en følelse af tryghed uanset forholdene. Den nyeste version af Range Rover står for grænseløse ydelser i alle former for terræn og har bedre on road egenskaber end før, både når det gælder håndteringen og ved kørsel ligeud ad motorvejen," siger Land Rovers administrerende direktør, Phil Popham.

Den nye TDV8 model har den fineste kombination af ydelser og økonomi, som nogen Land Rover nogensinde har haft. Den er hurtigere, mere lydsvag og mere raffineret end nogen dieselmotor i vor tid, og den er lige præcis det rigtige kraftværk til at understrege Range Rovers omdømme som verdens mest komplette luksus 4x4.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.