• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. november 2006 - Opel

Corsa til sugababes

The Sugababes vandt en ny, helt unik C.M.O.N.S. Corsa

The Sugababes vandt en ny, helt unik C.M.O.N.S. Opel Corsa. The Sugababes vandt en ny, helt unik C.M.O.N.S. Opel Corsa.

Opel
De livlige og hippe nyankomne fra Barcelona, The C.M.O.N.S., (udtales på nydansk: comeons..) var valgt som celebre præsentatorer backstage i forbindelse med dette års MTV Europe Music Awards, hvor der blev trukket lod blandt de kendte stjerner og showværter.

De havde nemlig alle mulighed for at blive ejer af en helt unik Opel Corsa, designet af den populære gadekunstner Boris Hoppek.

Hver stjerne fik en nøgle - og The Sugababes var den gruppe, der fik netop nøglen, som passer til den udstillede nye Opel Corsa. Den bil må siges at være den eneste af slagsen.

De var meget glade for gevinsten og planlægger at bruge bilen under lanceringen af deres kommende album "Overloaded" The Single Collection.

Før spændingen blev udløst backstage, blev The C.M.O.N.S. tiljublet af beundrende fans med C.M.O.N.S T-shirts råbende navnene på medlemmerne af bandet: Red, Moo, Blue, White, and Cherri.

Selv om de ikke blev nomineret til en pris, markerede bandet sig på den røde løber og ved VIP eftershowfesten. De demonstrerede, at de er kommet for at blive.

Gruppen The C.M.O.N.S. er fem dukker med hver deres helt specielle personlighed og historie - alle sådan midt i 20'erne.

De fem bandmedlemmer og venner, White, Moo, Blue, Red, and Cherri er skabt i det hippe undergrundsmiljø i Barcelona. The C.M.O.N.S. er engageret som led i markedsføringen af den nye Opel Corsa rundt omkring i Europa.

Opel var en af de tre officielle sponsorer af MTV Europe Music Awards 2006.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.