• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. oktober 2006 - Toyota

Sportslig Yaris

Den nye sportslige Yaris TS introduceres i Danmark i 2007

Den nye sportslige Toyota Yaris TS introduceres i Danmark i 2007. Den nye sportslige Toyota Yaris TS introduceres i Danmark i 2007.

Toyota
Den nye sportslige Toyota Yaris TS introduceres i Danmark i 2007. Den er udviklet ud fra ideen om en raffineret sportslig kompakt bil, der er i stand til at give sin ejer rigelige mængder af køreglæde og samtidig ønsket om en bil med et højt udstyrs- og komfortniveau, og den skal være anvendelig til både hverdagskørsel og weekendturen med familien.

Motormæssigt er Yaris TS forsynet med en ny 1,8 liters benzinmotor med 132 hestekræfter og dobbelt VVT-i indsprøjtningsteknologi. Bilen har en specialdesignet sort frontgrill, som samtidig øger opmærksomheden på den særlige kofanger med de integrerede tågelygter.

Den bageste kofanger er nydesignet med integrerede tågelygter og fuldender sammen med de lave sideskørter og spoiler det sportslige TS-look.

17" aluminiumsfælge er standard og giver fremragende vejgreb, mens TS-looket fuldendes med nye baglygter og et specielt forkromet udstødningsrør. For at tilføje bilen et personligt touch er TS-emblemet tilføjet på bilens frontgrill.

Prisen på Yaris TS er endnu ukendt men fast ligger det, at bilen lanceres i Danmark i februar 2007.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.