• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. oktober 2006 - FDM

Campister i snevejr

Selvom det sner er det ikke slut med camping

FDM: Selvom det sner er det ikke slut med at holde campingferie. FDM: Selvom det sner er det ikke slut med at holde campingferie.

FDM
De fleste vil nok mene, at campingsæsonen er forbi, når frosten sætter ind. En øget interesse for at campere i is og sne har imidlertid fået flere og flere campingpladser i Danmark og resten af Europa til at holde vinteråbent. Det gælder også FDM camping.

"I takt med at campingvognene er blevet bedre isoleret, er interessen for at kunne tage et par dage ud af kalenderen for at tage på campingferie også steget. Campingvognen er et alternativ til et sommerhus, og ligesom det er populært at tage på weekend i sommerhuset i vinterperioden, så har vores kunder også efterspurgt vinteråbning på vores campingpladser," siger FDMs campingchef Søren Dahlin.

FDM camping holder vinteråbent på tre pladser: Billund, Holbæk og Bjerge Sydstrand. Allerede nu har 152 campister valgt at vintercampere fast på pladserne.

"Mange udviser interesse for at tage på camping i vinterhalvåret, nogle vælger en weekend i ny og næ, mens andre stort set er på campingpladsen hele tiden. Vi har også masser campister, der planlægger både at holde jul og nytår på en af vores pladser," siger Søren Dahlin.

FDMs pladser er åbne for alle, og har man ikke selv en campingvogn, er det muligt at leje hytter på pladserne. Hytterne er el opvarmede og velisolerede, har køkken og findes både med og uden bad.

FDMs tre vintercampingpladser i Billund, Bjerge Sydstrand og Holbæk har vinteråbent helt frem til d. 31.marts, hvor FDMs øvrige campingpladser åbner for gæsterne igen. Holbæk melder p.t. alt udsolgt, men der er fortsat ledige pladser på Bjerge Sydstrand og i Billund.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.