• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. oktober 2006 - De Danske Bilimportører

Bilsalget stagneret

12.066 nye biler blev indregistreret i august

Månedens bestseller var Skoda Fabia med 523 solgte eksemplarer. Månedens bestseller var Skoda Fabia med 523 solgte eksemplarer.

De Danske Bilimportører
Der blev indregistreret 12.066 fabriksnye biler i august. Det er et fald på 0,7 procent i forhold til august 2005.

De private husholdninger tegnede sig for en stigning på 0,5 procent. De indregistrerede således 8031 nye biler i august mod 7987 i august sidste år.

"Der er samlet set solgt flere biler i 2006 end for den tilsvarende periode i 2005, men salget af personbiler er stagneret i august. Vi vil derfor nøje følge de kommende måneders udvikling for at se, om der er tale om en vedvarende tendens eller blot et periodisk udsving," siger Bent Mikkelsen, adm. direktør hos De Danske Bilimportører.

Mindre varebilsalg til private end til erhverv
Der kom 5.077 nye varebiler på gaden i august måned. Dermed steg salget 11,7 procent i forhold til august 2005.

For de første otte måneder af 2006 er det samlede salg af varebiler steget med 14 procent, mens salget af varebiler til private i samme periode kun er steget 8,9 procent. Der er således tale om en mindre stigning i varebilssalg til private end til erhverv.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.