• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. december 2000 - Hyundai

Spar 10.000 på Accent

Hyundai i to specialversioner med 102 HK og masser af udstyr

Hyundai Accent er kommet på tilbud Hyundai Accent er kommet på tilbud

Når Hyundai forhandlerne indleder det nye år med et stort "Festlig Weekend" arrangement den 6.-7. januar, er der lagt op til det helt store tilløbsstykke. Trækplastret er 2 nye Hyundai Accent specialversioner, som sælges med en rabat på kr. 10.000. Og så får man tilmed champagne, kransekage og festlige nytårsløjer oven i købet.

Hyundai Accent er i forvejen standardudstyret med aircondition, 4 airbags, ABS-bremser med EBD, subframe, centrallås m.m. til priser som starter fra kr. 129.998. Og de danske kunder har da også honoreret Accent'ens kvalitet og sikkerhed med en placering på Top 20 gennem næsten hele år 2000, med placeringer foran etablerede mærker som f.eks. Toyota Corolla.

Denne flotte placering vil Hyundai gerne fejre og cementere i år 2001, hvorfor Accent nu tilbydes med Sport og Comfort specialpakker bestående af håndplukket udstyr til en værdi af mindst kr. 20.000 pr. bil. Med rabatten på kr. 10.000 koster Sports-udgaven således kr. 149.995 og Comfort-udgaven kr. 159.997. Der er kun 500 modeller i landet - henholdsvis 300 Sport og 200 Comfort modeller.

Sportsmodel "gearet" til sjov!
Med 102 veltrimmede heste under motorhjelmen og en hårdere affjedring/støddæmpning, som giver fornemmelsen af en sporty undervogn, er Hyundai Accent Sport absolut sjov at køre. Også eksteriør og interiør giver fornemmelsen af en sporty bil: Læderrat og læder-gearknop, sportsinstrumentering, specielt sædebetræk, hækspoiler m/stoplygte, sideskørter og alufælge. Herudover har modellen tågelygte foran, og kørslen kan akkompagneres af fuld musik på et Blaupunkt Kiel CD30 kvalitetsanlæg. Modellen er naturligvis 3-dørs, så stilen holder hele vejen.

Nyd Comforten i luksuriøse omgivelser
Hyundai Accent Comfort er en 5-dørs hatchback. Foruden det allerede nævnte standardudstyr er specialmodellen forsynet med en luksuspakke bestående af: Fjernbetjent centrallås m/alarm, rat og gearknop i ægte læder, hækspoiler med stoplygte, tågelygte foran, en luksuriøs beklædning af kabinen, kortlæselampe, dobbelt makeupspejl samt elantenne. Blaupunkt Kiel CD30 afspilleren med 4x40 W hører naturligvis også til comfort-pakken. I lighed med Hyundai Accent Sport får man desuden motorkraft på ikke mindre end 102 HK.

Fordelagtig benzinøkonomi
Ligeledes benzinøkonomien er på et attraktivt niveau: 14,7 km/l blandet EU-norm. Dette er endnu bedre end Accent 1,5 GS/GLS med et benzinforbrug på 14,3 km/l, hvilket i forvejen er flot for en bil i den klasse. De grønne ejerafgifter på Hyundai Accent Sport og Comfort er identiske med Hyundai Accent 1,5 GS/GLS, og udgør derfor kun kr. 2.420 pro anno (2001-priser).
Så familien Danmark får ikke bare en bil spækket med udstyr, men også en bil der styrker privatøkonomien.

Hyundai i front i år 2001
Udover Hyundai Accent Sport og Comfort kan de danske kunder se frem til et spændende år 2001, hvor Hyundai vil placere sig helt i front med mange nyheder. Næste introduktion er den nye Hyundai Elantra, og bilen vil allerede være at finde hos de 67 Hyundai forhandlere i weekenden den 27. og 28. januar 2001.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.