• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. september 2006 - Mitsubishi

Ny Pajero

Mitsubishi Pajero i ny og forbedret udgave

Mitsubishi Pajero i ny og forbedret udgave. Mitsubishi Pajero i ny og forbedret udgave.

Mitsubishi
Den nye Mitsubishi Pajero debuterer på Paris Motor Show. Den udstillede Pajero vil danne basis for den helt nye Pajero Dakar racer, som skal deltage i Dakar 2007, og som også vil blive vist frem på udstillingen.

I den nye Pajero er der indvendigt lagt vægt på mere personlig luksus, hvor der bl.a. vil være et kombineret navigation og musikcenter med 30GB harddisk, bakkamera, DVD system og meget mere.

På motorsiden kommer der en opdateret version af den 3,2 liters store firecylinderede common rail diesel motor, der yder hele 170 hk. Den nye Pajero bliver produceret med en 3,8 liters V6 benzin motor med 250 hk, men om den kommer til Danmark og Europa er endnu uvist.

Den nye Pajero lanceres med Super Select 4-II firehjulstræk systemet, og vil desuden være standardudstyret med Traction Control og ESP.

Det vil ligesom i dag være muligt at vælge mellem 3 eller 5 døre. Pajero introduceres i Danmark til marts 2007.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.