• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. september 2006 - Toyota

Yaris TS på Motor show

Toyota Yaris TS forventes at blive en attraktion i Paris

På forårets Geneve Motor Show blev der vist en prototype af Yaris TS, som ses her på billedet. På forårets Geneve Motor Show blev der vist en prototype af Yaris TS, som ses her på billedet.

Toyota
Yaris TS er et af Toyotas trækplastre på Paris Motor Show, som afvikles i slutningen af september og starten af oktober. Sammen med Yaris T-Sport præsenterer Toyota hele det brede produktprogram herunder bl.a. Toyota Hilux, der senere på året introduceres med to nye kraftige dieselmotorer.

Toyota har stor succes med den nye Yaris, som blev lanceret tidligere på året, og i starten af næste år introduceres topversionen Yaris TS, som med sportslige køreegenskaber og et lækkert udstyr skal tiltrække de kunder, som ønsker at deres Yaris skal være noget helt særligt. Yaris TS er forsynet med en ny 1.8 liters "dual" VVT-i motor, som yder 132 hestekræfter, og som har en topfart på 194 km/t.

En ny serie af stærke dieselmotorer bliver i løbet af efteråret introduceret i den nye Toyota Hilux, som blev lanceret i Danmark i 1972. Topversionen bliver en stærk 3 liters D-4D dieselmotor med et overbevisende drejningsmoment og masser af trækkraft. Ydermere er den eksisterende 2.5 liters D-4D dieselmotor blevet opgraderet, og har nu 120 hestekræfter og et drejningsmoment på 325 Nm.

Den nye faceliftede Toyota Avensis og den nyeste udgave af Toyotas Formel 1 racer vil sammen med resten af Toyotas brede bilprogram være på "podiet" i forbindelse med Paris Motor Show, der er åben for publikum i perioden fra den 30. september til 15. oktober 2006.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.