• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. september 2006 - Honda i Paris

Honda i Paris

Verdenspremiere på den nye højtydende Civic Type-R

Den kompakte SUV CR-V. Den kompakte SUV CR-V.

Honda
Honda fremviser en større stand end nogensinde på biludstillingen i Paris og bruger begivenheden til at afsløre to vigtige nye modeller: den kompakte SUV CR-V og den højtydende Civic Type-R.

Den splinternye tredjegenerations CR-V kombinerer SUV'ens praktiske anvendelighed med mere personbilslignende køreegenskaber, sporty stil og et mere luksuriøst interiør med masser af udstyr, der gør den i stand til at måle sig med de bedste SUV'er. Helt unikt for segmentet er den også tilgængelig med den avancerede ACC (intelligente fartpilot) og CMBS (kollisionsbegrænsende system), to avancerede teknologier, der gør kørslen mere bekvem for chaufføren og øger sikkerheden meget.

En helt ny 2,0-liters benzinmotor sikrer sammen med 2,2-liters i-CTDi-dieselmotoren, at CR-V fortsat tilbyder klassens bedste brændstofforbrug og ydelse.

Honda har også verdenspremiere på den længe ventede Civic Type-R, der har de samme sjove og sporty køreegenskaber som sin forgænger, men i en mere raffineret og moden pakke.

"Super-hatchback'en" tilbyder de samme ydelsesniveauer, men med en mere raffineret kabine, fuldt integreret styling og køreegenskaber, der er udviklet til større forudsigelighed og følsomhed, så den leverer en endnu mere givende køreoplevelse.
FR-V model 2007 afsløres ligeledes på udstillingen. Hondas kompakte MPV med seks sæder, der er arrangeret i to rækker a tre, har nu et motorudvalg, der indeholder Civic-seriens 1,8 liters SOHC i-VTECmotor, samt en række detaljerede eksteriør- og interiørændringer.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.