• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. september 2006 - Honda

3. generation CR-V

Honda offentliggør helt ny tredjegenerations CR-V

Honda offentliggør helt ny tredjegenerations CR-V. Honda offentliggør helt ny tredjegenerations CR-V.

Honda
Honda Motor Europe Ltd har offentliggjort den helt nye tredjegenerations CR-V, efterfølgeren til en model, der har opnået lige under 2,5 millioner solgte biler verden over i løbet af de sidste 11 år.

Den nyeste CR-V tilbyder fortsat SUV'ens praktiske anvendelighed, men med mere personbilsagtige køreegenskaber og stil, større komfort og et mere luksuriøst interiør, hvilket afspejler den stigende kundeefterspørgsel efter kvalitet og førsteklasses produkter på markedet for kompakte SUV¿er.

De høje udstyrsniveauer følges op af avanceret teknologi, herunder to systemer, der er unikke for dette segment: ACC (intelligent fartpilot), den radarstyrede fartpilotfunktion, der opretholder en indstillet afstand til et køretøj foran, og CMBS (kollisionsbegrænsende system), der starter en serie advarsler til chaufføren, hvis afstanden til køretøjet foran bliver mindre end acceptabelt, før det bremser hårdt op og strammer sikkerhedsselerne foran, hvis situationen bliver kritisk. Begge disse systemer fås som ekstraudstyr til Executiveversionen.

Den sporty stil er kendetegnet ved et udseende med kortere frontparti og en coupé-lignende spids siderudeprofil, der afspejler de forbedrede køreegenskaber. Frontdesignet er også meget dristigere med en karakteristisk motorhjelm, en markant dobbelt kølergrill, der er flankeret af forlygter i projekter-stil, og en stor kofanger.

Bilen drives af en 2,0-liters benzinmotor eller en 2,2-liters dieselmotor. Hondas avancerede 2,2-liters i-CTDidieselmotor på 140 hk er uændret, men på grund af den nye CR-V's aerodynamiske effektivitet, der er forbedret med 12 procent, er brændstoføkonomien blevet endnu bedre.

Den nye CR-V får sin internationale showdebut i Paris i september, og salget starter i foråret 2007.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.