• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. september 2006 - Fiat

Børnebiler

Fiat Danmark sponsorerer biler til UNICEF

Fiat Danmark sponsorerer biler til UNICEF. Fiat Danmark sponsorerer biler til UNICEF.

Fiat
Fiat Danmark har lånt to biler til UNICEF Danmark i et år. Det giver organisationen flere ressourcer til arbejdet med at hjælpe verdens fattige og nødlidende børn. For Fiat er det et bevidst valg at støtte netop et humanitært formål frem for at sponsorere f.eks. en sportsklub.

Det næste år kan UNICEF Danmarks medarbejdere komme rundt i landet uden at bekymre sig om store omkostninger til taxaer eller offentlige transportmidler. Fiat Danmark har nemlig kvit og frit stillet henholdsvis en vare- og personbil til rådighed for organisationen i et år.
Bilerne skal spare UNICEF for transportomkostninger og gøre logistikken nemmere, så organisationen får større overskud til at fokusere på selve hjælpearbejdet.

"Fiat Danmark sparer os for betydelige udgifter ved at stille de to biler til rådighed. Dermed kan vi bruge endnu flere penge på det, som er det allervigtigste for os, nemlig at hjælpe verdens udsatte børn til en sund og tryg start på livet," siger UNICEF Danmarks generalsekretær Steen M. Andersen.

At støtte et humanitært formål frem for f.eks. at sponsorere en sportsklub el.lign. er et meget bevidst valg fra Fiats side:

"Vi vil hellere støtte et humanitært formål end at se vores navn på en bande til en fodboldkamp. Vi ønsker at tage et samfundsmæssigt medansvar og hjælpe mennesker, der lider nød. Derfor er glade for at kunne støtte UNICEF med dét, der er vores kerneområde, nemlig biler. Det sparer UNICEF for nogle omkostninger, som giver dem flere ressourcer til at have fokus på deres kerneområde - hjælpearbejdet for verdens børn," siger adm. direktør i Fiat Automobiler Danmark A/S, Niels Rønnebech.

Sidste år støttede Fiat Kræftens Bekæmpelse ved at samle penge ind på en årlig bilmesse i Herning. På messen i 2007 vil Fiat gøre tilsvarende for UNICEF.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.