• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. september 2006 - VW

Sportsvognsstudie fra VW

VW Iroc koncept er et blik på morgendagens sportsvogn.

VW Iroc koncept er et blik på morgendagens sportsvogn. VW Iroc koncept er et blik på morgendagens sportsvogn.

VW
For 33 år siden viste Volkswagen en sensationel coupe. Den var kompakt, smart, adræt, rummelig og til en pris, som mange havde råd til. Volkswagen kaldte den Scirocco. Bilen ramte tidens nerve præcist, og der blev produceret over en halv million af første generation Scirocco.

I august 2006 har Europas største bilproducent verdenspremiere på fortolkningen af den succesrige Scirocco: Konceptbilen Iroc.

Nyt design af VW sportsvogn
Ligesom den første Scirocco var det for sin tid, er Iroc det med sin progressive kølergrill og et design, der taler til følelserne, for sin. Begge koncepter er nært forbundne, selv om tre årtier skiller dem.

Den første generation Scirocco var en opnåelig drømmebil for mange mennesker. Scirocco var en af 70'ernes superstarbiler, designet af Giorgetto Giugiaro, udstyret med fire fuldgyldige sæder, et propert bagagerum, stor bagklap og masser af selvtillid. Iroc vil puste nyt liv i denne fascinerende ide.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.