• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. september 2006 - Opel

Sikker kurs

Den nye Opel Corsa: fem Euro NCAP stjerner for sikkerhed

Den nye Opel Corsa: fem Euro NCAP stjerner for sikkerhed. Den nye Opel Corsa: fem Euro NCAP stjerner for sikkerhed.

Opel
Allerede kort tid efter verdenspremieren på British International Motor Show i London har den nye Opel Corsa en placering i toppen af sin klasse, nemlig på sikkerhedsområdet.

Den uafhængige organisation Euro NCAP (European New Car Assessment Programme)
har tildelt Corsa de maksimale fem stjerner for passagersikkerheden.

Det gode resultat i det krævende testprogram suppleres af tre stjerner for både børnebeskyttelse og beskyttelse af fodgængere.

Hans Demant, chef for Adam Opel AG og vicepræsident for udvikling indenfor GM Europe, siger bl.a.: "Vi er meget glade for at modtage denne anerkendelse af Opels satsning på sikkerhedsaspekterne. De gode resultater i en crash test er imidlertid blot en del af vores intensive udviklingsarbejde. Det er lige så vigtigt for os, at vi kan forebygge
uheldene, f.eks. med et avanceret chassis - eller udviklingen af Adaptive Forward Lighting (lyset følger kørebanens kurve). Når vi taler passiv sikkerhed, er vores hovedfokus at sikre den bedst mulige beskyttelse af passagerer, fodgængere og andre trafikanter i alle uheldssituationer."

Det integrerede sikkerhedssystem i Corsa er baseret på årtiers forskning og udvikling, foretaget af sikkerhedsingeniørerne i Rüsselsheim. Alle de aktive og passive sikkerhedssystemer, der bidrager til at øge farerne under kørslen eller i et trafikuheld, kaldes under et: SAFETEC.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.