• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. september 2006 - Toyota

Fornyet Avensis

Faceliftet Avensis er forandret i både design og teknik.

Den faceliftede Avensis er forandret i både design og teknik. Den faceliftede Avensis er forandret i både design og teknik.

Toyota
Den nye faceliftede Toyota Avensis har gennemgået forandringer såvel designmæssigt som teknisk.

Nyheden under motorhjelmen er en stærk 2.0 liters dieselmotor, der med 126 hestekræfter og et drejningsmoment på 300 Nm har masser af trækkraft og et gennemsnitligt brændstofforbrug på . 18,2 km/l. Som de øvrige dieselmotorer til Avensis leveres den med en velafstemt 6-trins manuel gearkasse.

Den nye dieselmotor vil være forsynet med dieselpartikelfilter og kan i Danmark leveres fra slutningen af oktober. Med den nye dieselmotor omfatter Avensis_modelprogrammet nu i alt tre top moderne og effektive dieselmotorer på henholdsvis 126, 150 og 177 hestekræfter. Sidstnævnte er forsynet med Toyotas avancerede Clean Power-system, der som det eneste på markedet fjerner både partikler og kvælstoffer fra bilens udstødning.

Når man ser den nye Avensis udefra, er det primært den nye front samt blinklysenes placering på bagsiden af bilens sidespejle, som skinner i øjnene. Sammen med et ændret baglygtedesign giver disse ændringer bilen et fuldendt og eksklusivt look

Kikker man ind i bilen, er der foretaget ændringer af bilens rat, og kørecomputeren, som tidligere var placeret i toppen af instrumentbordet, er nu en integreret del af bilens instrumenthus. Indtrækket er i nye materialer, der er lavet et ekstra fralægningsrum i toppen af instrumentbordet, og for dem, som forsyner sin Avensis med Toyotas integrerede turn-by-turn navigationssystem, kan kommandoerne nu aflæses i musikanlæggets display.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.