• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. august 2006 - BMW

BMW klar med ny X5

Sløret løftes for den kommende BMW X5

Sløret løftes for den kommende BMW X5. Sløret løftes for den kommende BMW X5.

BMW
I 1999 grundlagde BMW med X5-modellen et nyt segment. BMW kaldte biltypen for en Sport Activity Vehicle (SAV), og den blev et ikon inden for udvikling af firehjulstrækkere.

Siden starten er der solgt ca. 580.000 enheder af BMW X5, og BMW er nu klar med de første informationer samt foto af den nye BMW X5.

Med den nye BMW X5 har BMW ønsket at bevare og forfine udgangspunktet, og sætte den højeste standard i segmentet.

De tre fundamentale egenskaber er, state-of-the-art køreegenskaber med det avancerede xDrive og mulighed for aktiv styring og Adaptive Drive, højeste standard for luksus og eksklusivitet baseret på materialevalg og uanede ekstraudstyrsmuligheder, samt en meget høj grad af funktionalitet og fleksibilitet med mere plads og mulighed for en tredje stolerække.

BMW X5 produceres på BMW's fabrik i Spartanburg/USA og verdenspremieren finder sted på Los Angeles Motor Show ultimo november.

Lanceringen hos forhandlerne vil finde sted den 24. november i USA og Canada, mens den europæiske lancering sker i marts 2007.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.