• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. august 2006 - Citroën

Citroën C4 vinder

Med en international designpris tilføjes endnu en titel

Med en international designpris føjes endnu en titel på listen. Med en international designpris føjes endnu en titel på listen.

Citroën
Ved sin introduktion fik Citroën C4 fem stjerner ud af fem mulige i Euro NCAP's crashtest og fremstår som en af klassens sikreste biler. Den flotte bedømmelse er siden blev fulgt af en lang række priser, titler og kåringer.

Ved en pressekonference på New York International Auto Show i april blev Citroën C4 også kåret som vinder af titlen 2006 World Car Design of the Year.

C4 vinder World Car Design of the Year 2006
I begrundelsen fremhæver den internationale dommerjury, at C4 bekræfter Citroëns tradition for originalt og innovativt design. Især fremhæves den aerodynamiske formgivning, som har to klart differentierede udtryk i 5-dørs og Coupe udgaven af Citroën C4. Endvidere hæfter dommerjuryen sig ved det innovative interiør og den elegante reference til tidligere Citroën-modellers karakteristiske rat.

I C4 er det et multi-funktionelt rat med betjeningsknapper til bl.a. musikanlæg, hastighedsbegrænser og fartpilot. Kun ratkransen følger med, når rattet drejes, og det faste ratcenter giver plads til en større og mere effektiv airbag. Titlen som 2006 World Car Design of the Year vandt Citroën C4 foran BMW 3-serien og Honda Civic.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.