• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. august 2006 - GM

Rekordomsætning hos GM

Tjente 1,2 mia. $ på bl.a. Opel, Saab og Chevrolet.

Tjente 1,2 milliarder dollars på bl.a. Opel, Saab og Chevrolet. Tjente 1,2 milliarder dollars på bl.a. Opel, Saab og Chevrolet.

GM
General Motors Corporation tjente 1,2 milliarder dollars i årets andet kvartal, når man ser bort fra specielle udgiftsposter. Det afspejler en forbedring i forhold til sidste år i samme periode på 1,4 milliard dollars - nemlig fra et underskud dengang på 231 milliarder dollars.

GM's øverste chef, Rick Wagoner, siger bl.a.: "Det er skønt at se, at vores daglige business med bilproduktion igen giver overskud - og at vi er på rette spor."

GM Europe, der omfatter Opel, Saab, Vauxhall og Chevrolet, opgiver også tal, renset for specielle poster - og kan med tilfredshed notere et overskud på 124 millioner dollars - op med 94 millioner dollars i forhold til samme kvartal i 2005.

Rick Wagoner: "Det er andet kvartal i rap, vi kan rapportere et overskud for GM Europe, uden de specielle poster. Vi er meget fornøjede med situationen for Saab, der har en salgsfremgang på 24 procent i første halvår i år - og Chevrolet, som er stadigt voksende. Vi er desuden opmuntret over den modtagelse, den nye Corsa fik ved verdenspremieren i London."

Der tales om rensede tal, idet GM som helhed må notere et underskud på 4,3 milliarder dollars, når store summer bl.a. til fratrådte medarbejdere er medregnet.

GM havde i kvartalet rekordomsætning på 54,4 milliarder dollars - op fra 48,5 milliarder dollars i andet kvartal 2005.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.