• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. august 2006 - Audi

Ny Audi S3

Den nye sportslige Audi S3 introduceres til efteråret

Den nye sportslige Audi S3 introduceres til efteråret. Den nye sportslige Audi S3 introduceres til efteråret.

Ulla T. Ritter, Audi
Til efteråret introducerer Audi den sportslige S3. Hjertet i bilen bliver den stærke 2.0-liters motor med direkte benzinindsprøjtning (FSI) og turbolader.

Det er en smidig og højtydende motor - den reagerer hurtigt, den er omdrejningsvillig, og den har en fremragende lyd.

TFSI i den stærkeste udgave
Motoren i S3 opfylder alle forventninger til en stærk sportsmotor. 2.0 TFSI-motoren, som kombinerer teknologierne direkte indsprøjtning og turboladning, yder 265 hk ved 6.000 omdr./min.

Allerede ved 2.500 omdrejninger overfører den et imponerende drejningsmoment på 350 Nm, og denne trækkraft fortsætter konstant op til 5.000 omdr./min.

Sprinten op til 100 km/t er overstået på 5,7 sek., og først ved 250 km/t er tophastigheden elektronisk begrænset. Ved blandet kørsel viser 2.0 TFSI endnu en god egenskab: Den kører 11 km/l, hvilket er endnu et bevis på den fremtidsorienterede effektivitet i TFSI-teknikken fra Audi.

Sportsligt design
Allerede med designet viser den 3-dørs sportsvogn sit dynamiske potentiale. Singleframe-kølergrillen har kromindlæg, frontskørtet har en spoiler med store luftindtag, og sidepanelerne har fået nyt design.

I hækskørtet er der integreret en platinumgrå diffusor og i venstre side to S-typiske forkromede, ovale afgangsrør. Sidespejlene er i aluminiumslook og tagspoileren er lakeret i bilens farve.

Kabinen har en atmosfære fyldt af sportslighed, fremragende materialekvalitet og omhyggelig forarbejdning. Pedaler, gearknop og luftdyser er i aluminiumslook, dekorindlæggene i sort klaverlakoptik.

Det røde/sølvfarvede S3-mærke er placeret på sportsrattet, i kombiinstrumentet, på gearknoppen og på panellisterne. Sædernes indtræk er udført i stof-/læderkombination. De tofarvede lædersæder har syninger i samme farve som sædernes midterstykke.

Audi S3 introduceres på det danske marked i november. Prisen kendes endnu ikke.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.