• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. august 2006 - Volvo

Volvo Cool 30

C30 fra Volvo får premiere på biludstillingen i Paris

C30 fra Volvo får verdenspremiere på biludstillingen i Paris. C30 fra Volvo får verdenspremiere på biludstillingen i Paris.

Volvo
Volvo C30 får verdenspremiere på biludstillingen i Paris i september måned, og produktionen starter sidst på året.

"Den nye C30 er indbegrebet af en cool bil. En bil, som retter sig mod en gruppe yngre singler eller par, der lever et aktivt byliv. Mennesker, som sætter stor pris på spændende design og køreegenskaber, og C30 er netop designet til at imødekomme disse kunders smag og livsstil," siger Fredrik Arp, administrerende direktør og koncernchef for Volvo Car Corporation.

Volvo forventer at sælge 65.000 biler om året, hvoraf de 75 procent af køberne vil være at finde i Europa med Italien, Tyskland og Storbritannien som de største markeder.

Dynamisk front og hurtig silhuet
Volvo C30 ligger designmæssigt på linie med C30 Design Concept, som blev præsenteret på biludstillingen i Detroit i begyndelsen af året. Fronten har bevaret sin dynamiske karakter med vinklede forlygter og en lav, bred kølergrill.

Set fra siden giver de karakteristiske skærme og den hældende taglinie den nye C30 en markant silhuet, som yderligere fremhæves af siderudernes udtalte bådform. De bageste profiler er kraftfuldt afrundede og fremhæves af baglygternes hesteskoformede lysmønster og glasbagklappen.

"C30 har masser af muskler i en sportlig og kompakt indpakning. Alle, som husker Volvo SCC (Safety Concept Car), kan genkende den eksklusive og praktiske bagklap. De karakteristiske baglygter sikrer, at ingen vil være i tvivl om, hvad det er for en bil, der kører foran dem," siger Volvo Cars' designchef Steve Mattin.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.