• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. juli 2006 - Kia

Plads til prisen

KIA introducerer nu Carens Van med 1,6 liters motor

KIA introducerer nu Carens Van med en prisbillig 1,6 liters benzinmotor. KIA introducerer nu Carens Van med en prisbillig 1,6 liters benzinmotor.

Næsten to kubikmeter. Så meget plads er der i en KIA Carens, når den er bygget som van. Der er tale om en særdeles velkørende og komfortabel midsize-MPV, som fuldt ud lever op til de krav, man som håndværker stiller til køretøjet.
KIA Carens sætter føreren i højsædet, og byder til gengæld på en ganske fornuftig læssehøjde. Og er der ikke plads nok indenbords, er der mulighed for at sætte op til 1250 kilo på krogen, såfremt man vælger at montere en sådan.

Carens er i forvejen et kendt navn på de danske landeveje, og nu er det lykkedes at skaffe vognen i en endnu billigere version, nemlig med den effektive benzinmotor på 1600 kubikcentimeter.

Den yder 105 hestekræfter som giver et moment på 141 newtoneter ved 4700 omdrejninger i minuttet.

Varerummet måler 138 centimeter i bredden og 129 centimeter i højden, så der er faktisk masser af rummelighed i en Carens, som bare koster 89.999,- kroner uden moms og levering.

Hvis kravet fra mesters side er en større motor, kan Carens også leveres med enten en to-liters benzinmotor eller en to-liters dieselmotor.

Bilen kan naturligvis også leveres som personbil, hvor børnefamilien får herlige rammer om køreturen, uanset hvor lang den så end er.

Som personbil koster en KIA Carens fra 194.999,- kroner uden levering.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.