• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. juli 2006 - Pressemeddelelse - Kia

Sportage klar til action

Kia Sportage er et godt bud på en billig SUV

Kia Sportage er et godt bud på en billig SUV Kia Sportage er et godt bud på en billig SUV

Pressemeddelelse - Kia
Aldrig før har der været så stor interesse for firhjulstrækkere og de såkaldte SUV-biler. Et spændende bud i SUV-klassen er Kia Sportage, som både kan fås med to- og firhjulstræk. Og med en hel masse detaljer, som man typisk kun finder i langt dyrere bilmodeller.

Kia Sportage har - med sit markante udseende og rummelige indre - været en succeshistorie siden den danske introduktion for godt et år siden.

Mere end 1000 danskere har i løbet af det år købt bilen, som byder på maksimal komfort og værdi for pengene. Som van udmærker Sportage sig ved at den absolut billigste SUV, hvor man - for en tohjulstrukket benzinvariant - kan slippe med at betale 124.999,- kroner eksklusiv moms og levering.

Alternativ stationcar
Men også som personbil har Sportage været en veritabel sællert. I perioder har der været ventetid på bilen, men nu har større leverancer fra Korea heldigvis ændret på den situation.

Personbilskunderne vælger Sportage i stedet for en ordinær stationcar, idet man i en Sportage får lidt mere af det hele.

En tohjulstrukket Sportage med den veltrimmede toliters benzinmotor koster i personbilsudgaven 269.999,- kroner. L

Superb dieselmotor
Som dieselvariant er Sportage netop blevet iført en fantastisk moment-stærk CRDi-motor, som med 140 heste yder hele 305 Newtonmeter ved 1800 - 2500 omdrejninger i minuttet. Det er en forbedring på mere end 26 hestekræfter i forhold til den gamle dieselmotor.

Samtidig med den nye motor er Sportage Diesel også blevet udstyret med en ny gearkasse, som - for første gang i en dansk Kia-model - har seks trin.

I diesel-versionen koster Sportage Van henholdsvis 154.999,- kroner og 179.999,- kroner, alt efter udstyrsniveau, og om bilen skal være to- eller firhjulstrukket. De respektive priser for Sportage i personvognsudgave er 339.999,- og 399.999,- kroner.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.