• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. juli 2006 - Pressemeddelelse - Fiat

Nyt livsstilsmagasin fra Fiat

Fiat kommer med et nyt livsstilsmagasin Avanti

Fiat kommer med et nyt livsstilsmagasin, Avanti, for de Fiatglade. Fiat kommer med et nyt livsstilsmagasin, Avanti, for de Fiatglade.

Pressemeddelelse - Fiat
Fiat Automobiler Danmark A/S lancerer et nyt livsstilsmagasin, Avanti. Magasinet afspejler alt det bedste fra Italien og handler derfor ikke alene om biler, men byder på masser af italiensk stemning og inspiration til La Dolce Vita - det søde liv.

I disse dage sender Fiat et nyt magasin ud til alle sine kunder. Avanti, som magasinet hedder, er langt fra et traditionelt bilmagasin, men derimod et livsstilsmagasin med fokus på alt det bedste fra Italien, såsom vin, mad, kaffe, mode, design, rejser m.m. Helt snydt for bilstof bliver læserne dog ikke - Avanti indeholder også beskrivelser af udvalgte bilmodeller og interview med kendte danske Fiat- og Alfa Romero-ejere.

"Vi glæder os til at give vores kunder et indblik i den italienske verden, som rummer meget mere end Ferrari, Armani, Barolo og den gode pasta. Avanti er et italiensk livsstilsmagasin, der indeholder alle de samme italienske dyder og værdier, som både Fiat og Alfa Romeo," siger adm. direktør Niels Rønnebech hos Fiat Automobiler Danmark A/S.

Avanti emmer af italiensk temperament og livssyn og giver læserne indblik i Italiens mange facetter og den italienske kulturarv, som Fiat bygger sin mangeårige virksomhed på.

"Avanti skal appellere til vores kunders livsstilsværdier og bekræfte dem i deres valg af en italiensk bil. I en tid, hvor kvalitet og holdbarhed ikke er et spørgsmål, men en selvfølge, er det andre værdier, der afgør valget af bil - f.eks. livsglæde, køreglæde, service og signalværdi. De værdier kan sammenfattes i ét italiensk begreb: La Dolce Vita - det søde liv, og det er netop disse værdier, som Avanti signalerer," siger Niels Rønnebech.

Magasinet udkommer fire gange årligt og vil - udover at blive sendt til alle Fiat- og Alfa Romeo-ejere - ligge hos landets forhandlere af Fiat og Alfa Romeo. Fiat har tidligere udgivet Avanti i en mere simpel form, men har nu valgt at give magasinet et markant kvalitetsløft til glæde for sine kunder.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.