• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. juli 2006 - Pressemeddelelse - Mazda

Mazda2 med facelift

Mazda har netop introduceret en faceliftet Mazda2

Mazda har netop introduceret en faceliftet Mazda2. Mazda har netop introduceret en faceliftet Mazda2.

Pressemeddelelse - Mazda
Mazda har netop introduceret en faceliftet udgave af Mazda2, der blandt andet har fået nye for- og baglygter samt et nyt, mere eksklusivt sort indtræk.

I forbindelse med faceliftet er modelprogrammet blevet strammet op, så det nu kun består af de mest populære motorvarianter: en 1.4-liters benzinmotor med 80 hk og en 1.6-liters benzinmotor med 100 hk.

Prisen er samtidig reduceret betragteligt, så man i dag kan blive ejer af en Mazda2 1.4 for 156.977 kr. Med 1.6-liters motor koster Mazda2 kun 166.884 kr.

En Mazda2 er altid 5-dørs. Alle fire sidedøre åbner op i en vinkel på hele 80 grader, og den store bagklap giver adgang til et stort, variabelt bagagerum. Læssekanten er kun 51 cm over jorden.

Motorerne bidrager også til underholdningen. De 16-ventilede benzinmotorer på 1.4 og 1.6 liter yder henholdsvis 80 og 100 hk og sikrer Mazda2 et godt kraftoverskud. Samtidig er brændstoføkonomien fin, idet Mazda2 1.4 kører 15,2 km/l, mens Mazda2 1.6 kører 14,9 km/l ved blandet kørsel.

Af komfortudstyr kan nævnes fjernbetjent centrallås, el-ruder foran og højdeindstilleligt førersæde. For kun 9.000 kr. ekstra kan man købe en såkaldt Mirai-udstyrspakke, der omfatter CD-radio med 6 højttalere, el-ruder bag, el-spejle med varme, tågeforlygter og varme i forsæderne.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.